Annons

Snart är det dags!

Annons

Årets Semle-test!
Jag kommer att göra på ett annat vis i år, om ni redan börjat fundera om fredagssemlan och testet inte ska dra igång snart.
Men snart är det dags, bara att hålla utkik med andra ord!
Fettisdag i år är den 21 februari, lite tidigare än förra året.

Hetvägg

Idag är jag hemma med barnen som har stängningsdag på skolan och förskolan. Ikväll ska jag jobba på parken för ett annat företag och lägga mat till 600 gäster på Skellefteås egna näringslivsgala, Alvargalan.
Ja, inte ensam förstås, vi är ju några stycken för all mat ska ut samtidigt så klart. Jag älskar att jobba när det är lite action och stressigt. Det låter väl knäppt, men gillar man inte det så är det svårt att jobba inom min bransch.

Oj, oj…nu är det hög tid för frukost innan barnen sliter varandra i stycken.
Återkommer!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons