Annons

”Även själen behöver gå i morgonrock och tofflor ibland”

Annons

Helgen har varit lite för spännande till en början och sen fanns det inget annat val än att ta det så lugnt som möjligt.
Vår minsta flicka ramlade och slog sig illa på näsroten och fick sy 4 stygn. Fruktansvärt otäckt, det var verkligen blod överallt. Jag kan knappt sluta tänka på hela händelsen, den sitter på näthinnan hela tiden.

Helgens mat blev…ja vad åt vi nu då?
Igår gjorde jag en vanlig hederlig söndagsstek på en fransyska tror jag det var med kokt potatis till och Karl Johansås samt röd vinbärsgelé. Jag känner mig rik när jag äter min egen gelé jag kokar av mina egna bär från gården och KarlJohansvampen jag kämpade med i höstas. Det är verkligen lyxigt! Eller som min sambo sa till frukost i lördags när han tog fram tre marmelader på bordet och alla var hemlagade. Så härligt!

Idag börjar arbetsveckan igen. Om precis 23 minuter.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons