Annons
SKELLEFTEÅ Se vad som erbjuds sista nöjeshelgen i stan, detta år.">

Händer i nyårshelgen

href="http://www.megafonen.nu/noje/hander-i-nyarshelgen-30-3112/"> SKELLEFTEÅ Se vad som erbjuds sista nöjeshelgen i stan, detta år.

Annons

SKELLEFTEÅ Se vad som erbjuds sista nöjeshelgen i stan, detta år.

Ja då var vi framme vid sista dagarna på detta år. Och givetvis så kommer faktiskt några krögarna att erbjuda lite sköna nöjen för de som vill ta sig ut och mingla de sista dagarna på detta år. Här kommer några sista tips inför denna nyårshelg.

Fredag 30/12

Mellandagarna har bjudit på lite härlig hockeykamp och stor fest i onsdags, då SAIK besegrade HV71 med 5-1. Ikväll kan ni börja med att gå ut på någon av stadens sportpubar och avnjuta en god middag och några väl kylda drycker.

Vill ni skippa hockeyn och allt vad som har med TV, trubadurer och liknande ting, då är det Bishops arms som gäller. Avnjut en god matbit och dryck i trevligt sällskap.

Vill ni hinna med att rocka loss på dansgolvet, så är Allstar det enda alternativet för Er ikväll. kvällens DJ spinner loss nya fräscha beats och håller ett garanterat högt tempo, så att svetten lackar.

Lördag 31/12

Enda krogen som har öppet denna nyårsafton är faktiskt Allstar. Dem ser till att Du tillsammans med dina vänner får skåla in det nya året. Åldern för kvällen är satt till 20år och entrén för kvällen är endast 60:- (inga förköp krävs). Öppettiderna för denna afton är 22.00 – 02.00.

Vi ses i nyårsvimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons