Annons
SKELLEFTEÅ Magnus betnér till Nordanåteatern på torsdagkväll.">

Fåtal biljetter kvar till betnér

class="alignnone size-full wp-image-8492" title="mangnus betnér" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/12/mange-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="262"/> SKELLEFTEÅ Magnus betnér till Nordanåteatern på torsdagkväll.

Annons


Foto: Tage Rönnqvist

SKELLEFTEÅ Magnus betnér till Nordanåteatern på torsdagkväll.

Standup ska man se live. Därför är Sveriges bästa komiker tillbaka för ännu en stor turné med 80 minuter helt nyskrivet material du garanterat inte sett i TV. Som vanligt väjer Magnus Betnér inte för några ämnen och levererar sina skämt med sedvanligt stenansikte. Delar av föreställningen kommer att kretsa kring nyhetsåret 2011.

Magnus valdes till årets manliga komiker både 2005 och 2010 på Svenska Standupgalan.

Nu på torsdag kommer betnér till Skellefteå och Nordanåteatern. Första föreställningen bokades upp rätt snabbt, när det berättades att han skulle komma till stan. En extra föreställning sattes då in omedelbart, som näst intill är fullbokad. Det finns ett fåtal biljetter kvar till extra föreställningen klockan 21.30 på torsdagkväll.

Du kan boka biljetter på www.ticnet.se eller skellefteå turistbyrå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons