Tänkte bjuda på lite bilder från jobbet, Medlefors folkhögskola.
Tyvärr så hann gästerna komma innan jag hann fota så bilderna är tagna i all hast och som sagt bara på en liten fjutt av vad som ligger på de olika borden.
Kanske får du lite inspiration iallafall på upplägg och dekoration till maten den 24:e?
Jag såg att de skrivit om julmaten i den lokala tidningen idag med (de var och gjorde reportage för ett par veckor sen) och där finns några recept också. Tyvärr så ligger reportaget inte ute på nätet.
Nåja. Bildkavalkad!
Kullasill -definitivt på mitt julbord i år!
Kokt tunga och Chêvreterrine -den senare definitivt också på mitt julbord i år!
Varmrökt lax
Bland annat Syltefläsk, bakad pastej och Älgfärspaté
Sillsallad -mycket fint att lägga upp på det här viset tycker jag!
Kräftsallad -kan man äta när som helst till nästan ad som helst eller bara som den är.
GODIS!
Både hemgjorda tryfflar, pops, cakeballs, praliner, knäck och köpes skumtomtar och diverse.
7 sorters hembakta småkakor och kola
Pepparkaks…kommer inte ihåg vad den heter.
Maränggodis, grym!
Ris a`la Malta också betydligt trevligare upplagt än i en skål tycker jag.
Allt blir trevligare i glas!
Pepparkakspopsen som jag skrev om HÄR.
Tomtemors punschrullar
Biskvibollar
Lite mycket bilder, men bilder är roligare än lång text.
Imorrn börjar jag laga mat till julafton, springer säkert några sista ärenden och har lite uppesittarkväll (sovaisoffantilltv:n).
Är ni redo för julen?
♥