Annons

Bråda juletider

Annons

Ja, det är inte bara jul för er mina kära bloggläsare, utan även för mig.
Dygnets timmar verkar knappt räcka till både julbestyr och faktiskt ett heltidsjobb också, så vad blir lidande? Bloggen!
Alla ”utöver” måsten har jag skalat bort i år. Jag har på riktigt inte bakat pepparkakor ens, jag har köpesdeg i kylen. Så långt har jag kommit.
Tänker att jag ska baka pepparkakshus med barnen ikväll när mannen ska ut på krogen med sina vänner. Passa på passa på. Det är fasen skitstressigt under julen att hinna allt man vill.
Imorgon jobbar jag hela dagen dessutom.
Julens fridfullhet och sköna hemtrevliga dagar blir förstörda av alla självutnämnda måsten. Bättre att skala bort lite och ha det trevligt! Lugna ner sig och njuta.

sometimesipretendtobenormal

Förr året var jag flitig under julens dagar och bloggade allt från silltårta och rödbetssallad, gravad lax, gravlaxsås, Janssons till allehanda fika och godis.
Antingen kikar du under fliken JUL eller HÖGTIDER här på vänster sida eller så letar du i sökfunktionen i högra hörnet på tex ”julskinka” så kan du kolla förra årets blogg inlägg.
Ja, tills vidare iallafall tills jag kommit ikapp lite om jag nånsin gör det innan det hela är över.
Nu ska jag klä vår fina Kungsgran vi hederligt köpte idag i vitt och silver som varje år samtidigt som jag lyssnar på Diana Krall ”Christmas songs” och tar ett glas rött. I sann fridfull julanda och så ta jag paus från att tänka på resten tills imorgon.
Kan förresten rekommendera den julskivan, den är bara sååå lagomt jazzig och soft och bra!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons