Annons
SKELLEFTEÅ Stadsfesten har presenterat sin första artist.">

Winnerbäck till Stadsfesten

href="http://www.megafonen.nu/noje/winnerback-till-stadsfesten/"> SKELLEFTEÅ Stadsfesten har presenterat sin första artist.

Annons


Pressbild: Louise Enhörning/B.Martin

SKELLEFTEÅ Stadsfesten har presenterat sin första artist.

– Vi är otroligt glada och stolta, när vi nu presenterar att en av Sveriges absolut största artister kommer till Stadsfesten 2012! 12 års väntan är över, nu får vi återigen njuta av Lars i Skellefteå, skriver arrangören.

Senast var år 2000, då han i början av sin karriär spelade på scen 3 under Skellefteåfestivalen. Dessutom blir spelningen på Stadsfesten i Skellefteå den enda konserten norr om Högakustenbron under sommaren 2012.

Vägen för Lars Winnerbäck har inte alltid varit spikrak, från punkband till visskolan, från pop till rock och från avskalat akustiskt till fullt elektriskt, från underground till det absoluta toppskiktet i svenskt musikliv.

– Nu är han tillbaka på vägarna med allvar och vi välkomnar Lars med öppna armar till SKELLEFTEÅ!

Nio album har det blivit genom åren.

Stadsfesten är den 27 juni – 1 juli -2012

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons