Annons
SKELLEFTEÅ Ruffriders är på plats och visar sin nya film.">

Skoterfest på Lördag

class="alignnone size-full wp-image-8223" title="ruffriders" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/11/ruffriders.jpg" alt="" width="400" height="258"/> SKELLEFTEÅ Ruffriders är på plats och visar sin nya film.

Annons

SKELLEFTEÅ Ruffriders är på plats och visar sin nya film.

Nu har det åter igen blivit dags för den årliga skoterfesten i Skellefteå. Varje år har denna fest lockat till sig över 1000 gäster. Tidigare har man hållit till på folkparken men i år kommer de att ordna festen mitt inne i stan på nattklubben Mollys.

Kvällen kommer att bjuda på filmvisning av Sveriges bästa/galnaste skoteråkare, Ruffriders, som även är på plats denna kväll. De visar upp sin senaste film Ruffriders 7.

– Kom och festa med grabbarna och se deras nya grymma film från det senaste årets åkning, säger Tobias, delägare på mollys och fortsätter.

– Denna kväll har vi även nöjet att presentera bandet Blister Brigade, från Skellefteå, på scenen. Och i DJ-båset denna kväll hittar ni DJ Jejo från Infinite Mass.

Kvällen börjar redan med att portarna öppnas klockan 20.00, sedan fortsätter den med filmvisning klockan 22.00.

Kom ihåg att det finns inga förköp till denna fest, utan det gäller att komma i tid. Ålder för kvällen är satt till 18år.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons