Annons
SKELLEFTEÅ På lördag kommer detta sjumanna band att uppträda.">

Crystal caravan på Coasters

class="alignnone size-full wp-image-8364" title="Crystal caravan" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/11/Crystal-caravan-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="237"/> SKELLEFTEÅ På lördag kommer detta sjumanna band att uppträda.

Annons

SKELLEFTEÅ På lördag kommer detta sjumanna band att uppträda.

Efter att ha varit ute på långa europaturnéer, så kommer bandet äntligen hem till Sverige och skandinavien för några exklusiva spelningar i Sverige under höst/vintern. Nu på lördag har turen kommit till Skellefteå och kvarterspuben Coasters. Spelningen börjar redan klockan 21.00, så det gäller att vara ute i god tid för att få sig en plats. Entrén för denna kväll är 80:- i dörren.

Kort sagt … The Crystal Caravan är ett sjumanna rockband från Umeå, och står med ena foten i sjuttiotalets rock och den andra på månen. 2002 markerar början på The Crystal Caravan. Grundarna och gitarrister Björn Lohmander och Stefan Bränberg är fortfarande i bandet. The Crystal Caravan tog sin nuvarande form under 2006 med både organisten Jonas Lindsköld och slagverkaren Annika Bränberg ihop. Basisten Pierre Svensson och sångaren Niklas ”RG” Gustafsson kom till Crystal Caravan 2005. År 2006 kom trummisen Christopher Olsson, som blev den sista pusselbiten.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons