Annons
SKELLEFTEÅ Torsdag till lördag bjuder Arkaden på stor nostalgifest. ">

Nostalgi på Arkaden

class="alignnone size-full wp-image-8053" title="tecknat" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/10/grease-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="273"/> SKELLEFTEÅ Torsdag till lördag bjuder Arkaden på stor nostalgifest.

Annons

SKELLEFTEÅ Torsdag till lördag bjuder Arkaden på stor nostalgifest. 

Det är inte bara krogarna som bjuder på trevligheter under höstmörkret. Nu kommer även Arkaden, köpcentrat i centrala Skellefteå att ordna en 60-tals weekend med det lilla extra.

– Vi vill göra detta för att lätta upp stämningen i den gråa trista perioden som nu kommer smygande, säger Carola Marklund projektansvarig för detta jippo.

– Vi kommer att ha lite grease tema på på stylingen av både personalen och köpcentrat, vi kommer att få hår och smink stylat ala 60-tal, samt att vi kommer att göra det trivsamt för alla inne på arkaden också, berättar Carola.

Massor med happenings under helgen.

– Vi kommer att ha dansuppvisning ala 60-tal under helgen från många duktiga dansare. Vi kommer även att ställa ut några sköna bilar på gågatan, som man kan beskåda, en av bilarna kommer även att visa upp sitt grymma motorljud under helgen, berättar Carola och fortsätter.

– Våra båda matställen kommer att servera 60-talsinspirerad mat under denna helg också.

Tävlingar

Under helgen kommer det även att erbjudas några tävlingar. Det kommer bland annat att vara en tips-tävling, som går ut på att svara rätt på frågorna i butikerna. Det kommer även att vara en kvitto-tävling, där första priset är en shoppingrunda på lördagen, under en timma. Man får hela 10.000 kronor att sätta sprätt på. 

– Se till att komma in på arkaden så berättar vi mer om hur dessa tävlingar går till, och hur man kan vinna 10.000 kronor, säger Carola.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons