Annons
SKELLEFTEÅ Toxicbar ber om ursäkt för kommentarerna.">

”Ett jävligt dumt initiativ”

class="alignnone size-full wp-image-7901" title="kommentarbild" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/10/kommentarbild.jpg" alt="" width="468" height="120"/> SKELLEFTEÅ Toxicbar ber om ursäkt för kommentarerna.

Annons

SKELLEFTEÅ Toxicbar ber om ursäkt för kommentarerna.

Vi på Megafonen.nu upptäckte när vi granskade kommentarerna på vår sida att en stor del av kommentarerna kom från samma IP-adress men med olika avsändare. IP-adressen var densamma som Toxicbar använder.

Det som var uppseendeväckande var att många av kommentarerna var negativa till konkurrenten Mollys.

Vi tog därför beslutet att lägga hur det ligger till som svar till den senaste negativa kommentaren och även på Facebook.
Vi skrev följande:

” Vi på Megafonen.nu tycker att det är konstigt att 11 av den senaste veckans kommentarer på hemsidan kommer från samma ip-nummer men har olika namn. Kommentarerna är tex ”Typiskt skitmollys såklart det inte blir live utan bara halvdant”, ”pung suger mollys toxic äger!” och ”att toxic flyttar till scandic är jättebra och kul”. IP-numret stämmer dessutom överens med kommentarer som arrangören av Toxicbar skrivit vilket blir – milt sagt – pinsamt. Vi på Megafonen.nu släpper naturligtvis igenom kritiska kommentarer men när de skrivs för att svartmåla en konkurrent kan vi naturligtvis inte låta dem ligga kvar. Som sagt: Riktigt pinsamt Toxicbar! /Magnus Lindkvist, Megafonen.nu”

Nu svarar Toxicbar:

– Vi har en kille som jobbar åt oss med layout, formgivning och design. Han har även fått i uppdrag av oss att hålla koll på bloggar, hemsidor och forum för att se vad som händer i Norrland. Vi har även bett honom att hajpa upp våra evenemang genom att skriva positiva kommentarer, gilla inlägg och liknande, säger David på Toxicbar.
– Men vi har inte gett honom order om att skriva negativt om andra. Det är ett jävligt dumt initiativ han tagit själv och det tar jag och Peter (som också jobbar med Toxicbar) helt avstånd från.

Tagit personlig kontakt

– Jag har också kontaktat Tobias på Mollys personligen för att meddela att vi inte står för de kommentarer som skrivits på Megafonen och bett om ursäkt å Toxics vägnar. Vi nekar inte heller till att han som skrivit jobbar för och med Toxic vilket gör det hela ännu tråkigare… Det vi kan lova är iallafall att den personen aldrig kommer göra om det och att vi tar på oss att det skrivits. Dock står vi absolut inte bakom det som skrivits i vårt namn, säger David.

– Vi uppmuntrar att nöjesklimatet är fungerande på de orter vi arrangerar fester och ser positivt på nät det går bra för andra.

Toxicbar är ett klubbkoncept som inriktar sig till 18-åringar. De har de senaste åren hållit till på Station 8, Folkparken och även arrangerat balen i Skellefteå.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons