Annons
SKELLEFTEÅ Massor med rockabilly och blues på coasters ihelgen.">

Det händer på Coasters

class="alignnone size-full wp-image-7988" title="The Go Getters" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/10/go-getters-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="222"/> SKELLEFTEÅ Massor med rockabilly och blues på coasters ihelgen.

Annons

SKELLEFTEÅ Massor med rockabilly och blues på coasters ihelgen.

Kvarterskrogen Coasters är inte bara kända för sina goda burgare, de kan även leverera skön liveunderhållning på scenen också. I helgen är det stor rockabilly och bluesfest. Man har nämligen bokat Sveriges vassaste rockabillypojkar. De kommer och visar upp kroppar och musikaliska färdigheter på fredagkväll. Vi snackar givetvis om The Go getters, som bildades i Västerås 1988, och håller på än i dag att spela skön rockabillymusik.

Här kan du lyssna på lite smakprov från The Go Getters

På lördag kommer ett bluesband från Luleå att uppträda på scenen, som heter Musical Express. Bandet har en Skelleftekändis med sig, i form av Simon Lundin även känd från ”The Buddies”, som trummis. Så här skriver man om bandet i Jeffersons blues magasin:

”En trio mördande låtar inleder; Murder On My Mind, Execution Boogie och Don’t Leave Me Hanging. Behöver man säga mer, det här är musik som håller grannarna vakna, myggen borta och gör så att ölen tar slut. Bandet är från Luleå och mina tankar går till gruppen Wolfman Jack, likaså från Norrland, och lika bra. In i studion med er igen, snabbt som attan, och tappa inte känslan!”

-Max W Sievert

Med dessa två band kommer det att bli högt tempo och garanterat klackarna i taket på Coasters i helgen. Se till att boka bord och en matbit, så att ni inte missar denna kanontrevliga helg på Coasters!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons