Annons

Fredag!

Annons

Äntligen fredag!

Igår när jag var hemma med sjukt barn så passade jag på att baka Kanelbullar, några filmjölkslimpor och Chokladknäcksnittar. Mmm!

Chokladknäcksnittar

Kan lugnt säga att det inte finns kvar så mycket bakat i frysen sedan jag börjat om att jobba. Orken och lusten att baka/laga mat även hemma är något avtagen just nu faktiskt. Men det var kul att baka igår även om det tog så lång tid när en 1-åring ska hjälpa också..

Idag käkar vi den här Pastagratängen med Halloumi till middag. Känns lagom, och vi äter det vegetarisk.
Imorrn ska det komma lite vänner på middag så jag håller som bäst på att tänka ut vad vi ska käka. Jag är sugen på soppa till förrätt…kanske lammracks till varmrätt och inkokta päron till dessert? m, njaaa…vet inte. Någon som har ett förslag?

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons