Annons
SKELLEFTEÅ På fredag får ni träffa på denna DJ-tjej på Mollys.">

Sommarfinal på Mollys

href="http://www.megafonen.nu/noje/fyra-dagar-av-matgladje/"> SKELLEFTEÅ På fredag får ni träffa på denna DJ-tjej på Mollys.

Annons


Foto: Stureplan.se

SKELLEFTEÅ På fredag får ni träffa på denna DJ-tjej på Mollys.

Sommaren börjar närma sig sitt slut. Det gör även Mollys stora och lyckade sommarsatsning. Nu på fredag har man slagit på stora trumman och dragit upp den största kvinnliga DJ-turnén i Skandinavien som heter ”The female dj revolution summer tour 2011”.

– Det stämmer, vi är det nordligaste stoppet på turnén och det är vi stolta och väldigt glada över, säger Tobias Norrfors delägare i Mollys och fortsätter:

– Det känns kanonkul att få bjuda skellefteborna på detta koncept, och extra kul att det är kvinnliga DJ:s och en sångerska med.

Vad kommer det att bjudas på under kvällen?

– Bland annat så är Norges mest lysande dj-stjärna med på scenen, Natalia Barbin. Hon har spelat runt om i världen med många av de större namnen i branschen. Tillsammans med det svenska stjärnskottet Moa Turander kommer de spinna skivor som får dansgolvet att koka.

Sibel kommer.

Till deras hjälp har de även den gamla Idol- och Melodifestivalstjärnan Sibel. Hon har på senare tid fokuserat helt på att producera dansmusik och kommer att lägga sköna vocals live på dj-tjejernas musik.

Sommarfinal

– Det är bra respons från gästerna och vi uppmanar folk att komma i tid, säger Tobias och fortsätter.

– Det känns roligt att få avsluta denna sommar med en riktigt bra final med dessa tjejer på scenen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons