Annons
SKELLEFTEÅ Ikväll spelar de på Lanternan i Byske.">

”We just love what we do”

href="http://www.megafonen.nu/category/vimmel/"> SKELLEFTEÅ Ikväll spelar de på Lanternan i Byske.

Annons

SKELLEFTEÅ Ikväll spelar de på Lanternan i Byske.

Bandet startade i november 2010 efter Gary millers 40-årsfest då killarna i bandet lurade honom att sjunga barnlåtar på festen.

-Efter denna fest så satte vi oss ner och diskuterade om att spela 50,60,70,80-tals rock och festlåtar.  Allt från creedence, rolling stones, acdc, Judas priest, chuck berry ect…  vi vill spela det publiken vill ha, berättar en engagerad Gary.
 
Vilka spelar då i bandet?

Anders Nilsson : trummis, Anders har spelat länge med många band i stan (blues tryout, citizen kane, midnight soul band och även spelat med grahm bonnet från Rainbow). Extremt duktig trummis, som har ett bra rykte bland artisterna i stan, berättar Gary.

Ronald Frank: lead guitar, Ronald har spelat med flera band i Skellefteå, bland annat blues tryout och magic mondays. Riktigt skön stil när han spelar och duktig på att få igång publiken, konstaterar Gary.

Tomas Karlsson : bass,  Tomas har spelat med magic mondays och med Ronald och Anders i över 10 års tid. En grunge rocker för många år sen, som ibland får återuppleva låtar från nirvana och ebba grön. Duktig på att få låtarna att gunga, berättar Gary. 

Gary Miller: sång,  en import från Virginia i USA som har bott i Skellefteå i 10år, från grunden en trummis men nu på sång. Har delat scen med Krutov, citizen kane, blues tryout, chuck hall med flera.  

– Hoppas att jag kan ge musiken lite sydstads amerikansk dialekt som vi tror kan vara en skillnad från andra band i stan, säger Gary.

– Som sagt vi spelar för att få fram en nytt partyband i stan, spela rätt låtar och hålla igång publiken från start till finish.
Vi är rutinerade killar som vill visa Skellefteå att det finns mer än ett coverband, konstaterar Gary.

-We just love what we do and it´s time to get people on the dancefloor, säger Gary.

Ikväll har ni alltså möjlighet att se och höra dessa herrar ta sig an Lanternans scen, under nostalgikvällen, som har blivit lite av en succé med fullsatt flera tisdagar i rad. Kom i tid och undvik kö, det går även bussar hem från Lanternan efter stängning.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons