Annons
SKELLEFTEÅ Tove styrke är en av 90 artister man kan se i helgen.">

Trästock drar igång ikväll

href="http://www.megafonen.nu/noje/sugen-pa-nagot-gott/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Tove styrke är en av 90 artister man kan se i helgen.

Annons

  

SKELLEFTEÅ Tove styrke är en av 90 artister man kan se i helgen.

På torsdag smäller Trästockfestivalens tjugoårsjubileum igång med buller och bång.
18:00 ställer sig Fatboy på scenen och ger en femtiotalsosande rockabillyfest. Senare på kvällen åker läderbyxorna på när Adept och Pain of Salvation äntrar scenen.

I krafthallen kan ni bland annat se högaktuella Amber oak från Skellefteå, på torsdagskvällen. Och i Klubb ABF tältet kan ni också se  ännu ett högaktuellt Skellefteband vid namn Salenko.

Under fredagen kan vi tipsa om några sköna band på stora scenen, bland annat Säkert, Kapten röd och Sahara hotnights.

Den avslutande dagen,lördag, bjuder upp med bland annat följande artister. Stefan Sundström, Lisa Miskovsky, MOVITS! och Tove styrke.

Nytt för i år är att det kommer att finnas ett autograftält precis vid sidan om den stora scenen, där kan man träffa många av artisterna som ska spela på festivalen i helgen.

Vill man ha koll på när artisterna spelar, så kan man från och med i år, köpa programbladet som pdf på Trästockfestivalens hemsida. Det går även bra att köpa programbladet i informationstältet på festivalområdet.

I år har man även satsat ordentligt på fler matställen, så att man inte ska behöva gå hungrig under festivalhelgen. Det kommer bland annat serveras Souvas, Langos, Thaimat, hamburgare, glass och godis. 
 
Ett sista tips till alla som har I-phone, ladda hem trästock-appen och ha koll på det senaste.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons