Annons

Fredag!

Annons

Jag drömde en ”mardröm” inatt.
Jag vaknade på morgonen (i drömmen alltså) och gick till köket för att ta fram frukost och äta.
Där satt allehanda löst folk och åt diverse maträtter och grejer och drällde i det nystädade huset.
Jag fattade ingenting men brydde mig inte särskilt om det ändå.
Öppnade kylen och där var det tomt!
Jag som nyss handlat och fyllt kylen, planerat att slippa handla mer än eventuellt färskt bröd på några dagar hade helt plötsligt hamnat på ruta 1 igen! Jag blev så sur, alla bara kollade på mig som jag var det snålaste suraste som gick i ett par skor och tyckte jag var astöntig.
Jag var så arg!

Haha! Till saken hör att jag hade verkligen varit och handlat igår kväll precis som i drömmen och huset är nystädat. Och jag tänker handla bröd idag sen är det soft resten av helgen hoppas jag.
Min yngsta lillebror med tjej kommer till stan och har offrat sig att barnvakta de 3 rara barnen så jag och sambon får gå på Robyn ikväll. Underbart!
Men jag skippar middag på festivalen. Jag var där i onsdags och fick min dos, det enda jag kan tänka mig är en Souvas från det lilla bruna tältet som nattamat.
Jag kan lägga ut ett recept på Langos om det är nån som är intresserad så

Vi ska käka Ingefärsglaserad kyckling med grillad färskpotatis och nån eller några såser. Lite bruschetta med tapenade och tomater ska vi också ha.
Imorrn äter vi lammspett, typ kebab och nåt gott till, kanske bara en fräsch sallad.
Recept utlovas, men inte just nu direkt.

Nu ska jag ut och ta vara på solen på stranden med barnen. Det känns ju redan som vi går på övertid med det här underbara vädret… Nån gång vänder det, det är det enda som är säkert.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons