Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-19/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 22.

Eyda Lundmark, 19, Älvsbacka

– Det blir någon sorts förfest med spännande koncept tillsammans med klassen och förhoppningsvis även utgång för att inleda helgen och den kommande studentveckan! ryktas om Mollys?

– Jag hoppas att jag tar mig till jobbet på lördag för att sedan även söndag ta tag i ett nytt galet mingel med alla studenter på hemlig tid och plats! ps. jag hoppas på bra väder!


Pea Andersson, snart 23, Skellefteå

– På Fredag ska jag och lillhunden spendera några timmar i Ersmark, hos en fotograf! Eftermiddagen är det planerat att åka lite inlines, om vädret tillåter. Kvällen ska jag och pojkvännen ha kvalitetstid med varandra, film eller möjligtvis discobowling?

– Lördagen kommer jag att spendera mestadels på jobbet. Även denna kväll blir nog ganska lugn, men allt kan ju hända! Kanske utgång och lite alkohol?

– På Söndag ska jag ta en riktigt lång sovmorgon för att sedan bege mig till jobbet, i vanlig ordning


Emma Ruth, 22, Skellefteå

– Fredagen innehåller än så länge bara plikter i hushållet. Vi flyttar till en 3:a på Moröhöjden kring den 20:e så vi har en del att stå i.

– Lördag blir det att fira min och Sambons årsdag. Detta firas med sovmorgon, minigolf, laga god mat tillsammans och sedan se någon bra film. (Tack för att du står ut med mig älskling! ;))

– Söndag agerar jag lektant på Leos lekland där min lillasyster Moa ska ha kalas för att hon fyllt 8 år. (Grattis lillgumman!)


Mathilda Nilsson 19 år, Skellefteå

– På fredag vaknar jag upp med min klass i en stuga i Örviken där dagen spenderas, mot kvällen blir det arbete till kl.19 på Subway och sedan förfest och utgång.

– Lördagen försöker vi ladda om för de kommande dagarna, umgås med vännerna förhoppningsvis i fint väder och kvällen är fortfarande oklar, fest eller mys?

– Söndagen fortsätter studentfirandet på Rovön!


Daniel Lindberg, 20, Skellefteå

– På fredag blir det  att starta igång festandet för studenten! blir nog att dra ihop lite klasskompisar för lite förfest och senare blir det nog utgång.

– På Lördag är det ännu lite oklart vad det blir. Blir förmodligen att ta de lugnt med lite vänner eller liknande.

– På söndag så blir det lite mingel med klassen igen!Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons