Annons
SKELLEFTEÅ Nu i helgen smygstartar nöjena ute på Lanternan.">

Nu är han igång i Byske

class="alignnone size-full wp-image-6628" title="Bozan - Lanternan" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/06/Bozan-Lanternan-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="231"/> SKELLEFTEÅ Nu i helgen smygstartar nöjena ute på Lanternan.

Annons

SKELLEFTEÅ Nu i helgen smygstartar nöjena ute på Lanternan.

I mitten på mars avslöjade megafonen.nu att Bozan Oktay, Restaurang Viking, skulle bli den nya arrendatorn för Lanternan ute i Byske i sommar.

Sedan dag ett efter att Bozan fick reda på att han skulle bli den nya arrendatorn har det jobbats på högtryck med att få allting klart.

– Ja det stämmer, vi har nu ordnat med alla tillstånd som behövs. Vi har fixat med personal och även hunnit med att planera alla nöjen för i sommar, berättar Bozan.

Hur kommer sommarens program att se ut?

– Under dagtid så kommer vi att ha olika trubadurer som kommer att spela under högsäsongen. Vi kommer även att servera lunch, där vi kommer att satsa på att bredda alternativen lite, berättar Bozan och fortsätter.

– Vi kommer att se till att det alltid ska finnas ett husmanskost-alternativ varje dag till lunch.

Populära koncept återkommer

– Under kvällstid så kommer vi givetvis att köra de populära nöjeskoncepten, som har dragit mycket folk till Lanternan de senaste åren, säger Bozan och fortsätter.

– På tisdagar ska vi dra igång nostalgikvällarna igen, för de som är 30+, med olika liveband och med discjockeys som spelar blandad musik för den målgruppen, förklarar Bozan.

Torsdagar

En kväll som har varit väldigt populär är torsdagarna och det har Bozan tänkt fortsätta med. Denna kväll är tillägnad de yngre gästerna 18+, som ska få en renodlad nattklubbskväll med DJ som spelar den bästa musiken just nu.

Återinför buffér

På veckokvällarna är tanken att det ska ätas mat från olika världsdelar, och detta i stora härliga bufféer.

– Ja det stämmer, vi ska satsa på några olika bufféer som vi hoppas ska smaka, berättar Bozan och fortsätter.

– Vi kommer bland annat att servera Italienskt, mexikanskt, asiatiskt och tacobufféer under veckokvällarna.

Premiär 23:e Juni

Varje år finns det ett datum som många partysugna människor lägger på minnet, och det är premiären av Lanternan dagen före midsommarafton. Denna kväll brukar alltid bli slutsåld och det är ett fantastiskt röj på dansgolvet. Detta år är inget undantag, Bozan kommer nämligen att ställa Krutov&Co på scenen, som alltid brukar leverera ett grymt party när de spelar.

Förköp på restaurang Viking

Nu på onsdag släpps förköpsbiljetterna till lanternan-premiären den 23:e Juni. Så se till att hänga på låset för det brukar ta slut väldigt snabbt.

Och som vanligt kommer det att gå bussar varje tisdag och torsdag från Lanternan efter stängning.

Smygpremiär nu på lördag

Nu på lördag, till pingst, så är det en smygpremiär för lanternans nöjen. De spelar coverbandet ”the Buddies” på scenen och välkomnar de som fyllt 27+ denna kväll.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons