Annons
SKELLEFTEÅ Vi söker vimmelfotografer till sommaren.">

Jobba med oss i sommar?

href="http://www.megafonen.nu/noje/jobba-med-oss-i-sommar/"> SKELLEFTEÅ Vi söker vimmelfotografer till sommaren.

Annons

SKELLEFTEÅ Vi söker vimmelfotografer till sommaren.

Vimmelfotograf

Vi på Megafonen.nu söker vimmelfotografer som kan jobba åt oss i sommar. Chans till förlängning finns. Du ska vara social, framåt och över 18 år. Och så gör det inget om du har lite känsla för foto också. Skriv lite om dig själv och varför just du skulle passa som vimmelfotograf. Skicka informationen till info@megafonen.nu. Skriv ”Vimmelfotograf” som ämne.

Vi vill ha din ansökan snarast. Senast 10 juni.

Arbetstider: Oftast fredag- och lördagkvällar men även vissa vardagskvällar kan vara aktuellt.
Lön: Enligt överenskommelse.

Nöjesmegafonen i Skellefteå AB, Megafonen.nu, startades i slutet av mars 2010 av Magnus Lindkvist och Peter Ziolkowski. Megafonen.nu är det självklara valet för Skellefteåbor som vill söka information om vad som händer och är på gång i Skellefteå. 2010 blev Megafonen.nu nominerad till Årets Marknadsförare av Marknadsföreningen i Skellefteå. Läs mer om Megafonen.nu här »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons