Annons
SKELLEFTEÅ Läs vad de här personerna ska göra i helgen.">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-16/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Läs vad de här personerna ska göra i helgen.

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 19.

Amanda Eriksson, 21 år , Skellefteå

– Fredagen för mig innebär jobb och därefter en lugn kväll eftersom jag jobbar resten av helgen också, kvällen är fortfarande oplanerad men jag hoppas på värme så man kan sitta nere vid älven med vännerna.

– På lördag ska jag jobba igen och på kvällen är vi några stycken som ska ut och äta gott, troligtvis på Allstar!

– Söndag innebär även den jobb för mig, och när arbetsdagen är slut blir det nog bio med pojkvännen, kan möjligen bli ”water for elephants” som jag hört ska vara bra!


Christoffer Malmin, 22, Skellefteå

–På fredagafton ska jag fira min kusin Frida som fyller år. Resterande tid av kvällen kommer att tillbringa med vänner och kanske ett par hinkar på Rönnbäcken.

–Lördagen kommer förhoppningsvis att bjuda på sol och då givetvis med krök på kvällen , antingen med glada vänner här i stan eller att åka till Umeå på cruisingen.

–Söndagen kommer jag nog bara att ta det lugnt och ladda upp batterierna till 100% inför den kommande arbetsveckan på mitt nya jobb!

–Men planerna kan snabbt ändras. Vad ska alla ni singeltjejer göra?


Josefin Eriksson, 19, Skellefteå

– På fredag ska jag med några vänner och se dansföreställning på Nordanå sen vidare till bowlingkompaniet och njuta av att krossa Omid i bowling!

– Lördag hoppas jag på bra väder så att man kan sitta ute och njuta för att senare göra sig klar och gå ut på mollys och ha en trevlig kväll! Och på söndag blir det nog bakishäng av något slag med tjejerna! sounds like a good weekend:)


Sandra Lindgren, 21år, Orrliden

– Min fredag levererar inte direkt utan kommer bestå av enbart jobb.

– Lördag dock blir det middag på Lovägen med min jocke och några härliga vänner och efter det är det fest och utgång på allstar…vart annars liksom.

– Söndag kommer jag säga att jag ska träna för att dämpa min osunda helg ångest och som vanligt kommer det sluta i soffan istället. En helt okej helg helt enkelt!


Ann-Marie Arvehall, 39, Skellefteå

– I helgen kommer min bror hem och hälsar på, så det blir förstås att hitta på något kul med honom, men det blir en lugn helg .
-På fredag är det hockey på schemat och var vi ser den vet jag inte än, men det blir nog en hemmakväll.
– På lördag hoppas jag att det blir bra väder och det är inget spikat än men troligtvis blir det att grilla och avsluta kvällen på en av stans uteställen.

– Söndag är vilodag och VM-final, Sverige-Kanada !Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons