Annons

Har du en hundring över?

Annons

Sonias Deli har varje fredag en Fredagspåse som kostar hundra kronor. I den finns ett hopplock av ostar hon tycker du ska äta just den fredagen. Jag var där och handlade idag igen och det blev ett surdegsbröd och en Fredagspåse + en till ost. Mmmm!

Fredagshundringen Sonias Deli

Hon har haft luncher under våren men slutar med det nu idag tror jag det är. Hon säljer mycket från Renee Voltaires produkter som jag gillar massor. Rena, fina produkter. Såg att hon fått in en del charkuterier nu med bland annat en supergod vildsvinssalami som jag hade på Hemköp i charken (om nån minns hur fantastisk den var).
Hon har även ostprovning då och då.
Dit ska jag förhoppningsvis inom kort tillsammans med käre bloggarkollegan Nisse. Inte helt fel!
Har du inte varit in på Sonias Deli på Älvsbacka tycker jag du ska ta dig tid att gå in!

Surdegsbröd

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons