Annons
SKELLEFTEÅ Ikväll bjuder coasters på lite skön och galen musik.">

Livemusik på Coasters

class="alignnone size-full wp-image-6362" title="agnes mercedes" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/05/agnes-mercedes-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="214"/> SKELLEFTEÅ Ikväll bjuder coasters på lite skön och galen musik.

Annons

SKELLEFTEÅ Ikväll bjuder coasters på lite skön och galen musik.

Denna tjej släppte i förra veckan sitt första album ”Melodic Fairytales”, nu ikväll kan ni hitta henne på coasters och lyssna in hennes galna eller geniala musik, enligt recensenterna.

Se till att boka bord och komma i tid, så att ni hinner avnjuta en god matbit innan spelningen. Här nedan finner ni lite information om Agnes och hennes musik.

Agnes Mercedes har det senaste året främst turnerat intensivt landet runt, då hon hunnit med att besöka de flesta svenska städer och givit omkring 200 konserter. Hon har redan en omfattande målgrupp, eftersom hon uppträtt både på “vanliga” scener och festivaler såsom exempelvis Mejeriet, Debaser, Frizon, Nybrokajen 11, men även på konsthallar och nutida konstmusik-arrangemang som Norbergfestivalen, Fylkingen och Tensta konsthall. Hennes musik är fylld av ordfrosseri och poesimani. Emellanåt liknar det ett helt eget språk, som hon kallar ”Sprak- språket” – en blandning av bortglömda dialekter, japanska palindrom, ord med sur-, söt- och ibland salt eftersmak. Rösten kan plötsligt låta som en skönsjungande seriefigur, för att nästa sekund transformeras till en val med vattenklanger i rösten. Och allt detta ramas in av strössel-ljud, till ett beat av slagverksliknande pianospel. Ett uttryck skapat för alla mellanrads-meningar och mellanrums-taktarter i tillvaron.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons