Annons

Vårrullar?

Annons

Idag lagar jag en liten bröllopsmiddag till 8 personer. Det ska bli roligt och jag hoppas verkligen allt går som jag har tänkt det. Annars blir det…inte roligt alls.

bröllopsdukning

bilden är lånad

Inatt har jag drömt om vårrullar. Fråga mig inte varför men när jag vaknade var jag grymt sugen på vårrullar. Käkar jag det till frukost lär ju magen inte bli glad, men kanske till lunch?
Vårrullar är inte alls svårt att göra själv. Det går inte att jämför smaken med de frysta grejerna man kan köpa på tex Ica. Det är inte vårrullar tycker jag.
Sen kan man ju variera innehållet allt efter sin egen smak och vad man tycker om.

Hela poängen med dem är ju att de ska vara krispiga men fantastiskt god fyllning, har jag inte rätt?
På Jack´s här i Skellefteå kan man hitta masa asiatiska produkter, även bland annat Glutamat på 1-kilospåsar…herreje det borde vara förbjudet att sälja! Däremot finns det en hel del bra grejer också, bland annat vårrulledegsark både till minivårrullar och stora. Kostar mellan 25-35 kronor och de är i 40- och 50-pack, frysta.

Och recept på vårrullar..kan inte säga att jag har nåt specifikt. Jag lägger frågan på er läsare istället. Har du nåt gott recept på vårrullar (fyllning) som du vill dela med dig av? Maila mig på susanne@megafonen.nu

Ha en skön lördag!

//Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons