Annons
SKELLEFTEÅ Läs vad de här personerna ska göra i helgen.">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-8/" target="_self"> SKELLEFTEÅ Läs vad de här personerna ska göra i helgen.

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 10.

Michael Åberg, 20 år, Skellefteå

– På fredag går vi ut och käkar på Olearys, sedan på kvällen kör vi trubadur. På lördag är det fotbollsmatch tidigt på morgon, sedan drar Hat over hills upp till Arjeplog för ännu en spelning. Söndag blir helt enkelt en vilodag!


Andreas Löwenhöök, 27, Skellefteå
– Efter att ha haft flera partyhelger i rad, i Skellefteå och i Umeå, så blir kommande helg lite lugnare. Vi blir ett gäng som åker upp till våran stuga utanför Lycksele där jag ska lufta skotern för första gången i år.

– Jag hoppas alltså på att dagarna i helgen blir fyllda av pudersnö och sol, grillade hamburgare fixar vi själva. På kvällstid lär det bli en och annan bärs och Nintendo 8-bit, det vill säga allt man behöver för en skön kväll.


Johan Wahlberg, 25, Skellefteå

– Fredagen blir det mingel på stan och lunch med farsgubben. På kvällen blir det att umgås med en polare som är hemma från Norge över helgen. Förmodligen hamnar man på Allstar med en öl i handen.
– Lördagen åker jag nog till Umeå på en födelsedagsfest. Träffa gamla kompisar, festa och utgång på nått roligt ställe.
– Söndagen blir som vanligt med bakiskäk och fotboll. En 2-timmars bussresa hem till Skell väntas också.


Alexandra Grebacken, 18, Skellefteå

– Hade hoppats på någon form av dans och hålligång i helgen men eftersom Skellefteå inte ha så stort utbud av det i helgen så blir de att jobba till stängning på restaurang Kriti både Fredag och Lördag, sedan förlita sig på att vännerna styrt någon form av häng som fyller ut resten av kvällen!

– Söndag så blir de att sova ut och sedan hoppas på fint väder så man kan gräva ner sig någonstans och njuta av vårsolen! Sen finns de säkert massa arbete att slutföra innan ny vecka!


Erik Löfstedt 22år

– Redan på fredagen blir jag gräsänklig då min bättre hälft ska till Sthlm. Därför lär de bli en tidig kväll, men framför allt en tidig lördagmorgon då jag ska ut och skida kl5 för att spana efter rådjur, räv, hare, älg & bäver!

– På dagen blir de extrajobb utöver heltidsjobbet. Sen blir de såklart någon öl och att se Gänget vinna mot Linköping! Söndagen bjuder på fotbollsträning & extrajobb.


Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons