Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-10/"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 12.

Moa Holmström, 18, Skellefteå

– På fredagen blir det att ta bilen ner till Umeå på förmiddagen för lite shopping med två brudar. Senare mot kvällen blir det utgång på Corona med ett härligt gäng.

– Under lördagen blir det att försöka ta sig hem när kroppen tillåter det. Kvällen ser i nuläget rätt oplanerad ut, men blir nog förmodligen något trevligt. Blir eventuellt soffläge med några vänner till någon bra film och en hel del godsaker.

– På söndagen så blir det jobb i några timmar sedan så har jag i alla fall planerat att ta det relativt lugnt och bara ladda om för den kommande veckan.


Robin Lindgren, 23, Skellefteå

– Fredag kring 12-tiden på förmiddagen åker jag och 3 polare söderut och intar Umeå där vi skall utmana de lokala invånarna på öldrickning samt discodans! Vi förväntar oss att vara framme i björkarnas stad kring 14 och då checkar vi in på kfum vandrarhem, drar ner på stan för att inhandla saft och sedan blir det att dricka gott och ladda batterierna för kvällen då Hoffmaestro står på menyn. Kommer bli en mycket bra kväll och vi misstänker att Corona kommer leverera denna kväll!

– På lördagen kommer vi nog vakna upp riktigt slitna men då kommer vi att försöka hitta något ställe som visar derbyt, förhoppningsvis ta oss en kall öl till den och sedan ska vi hälsa på en utflyttad polare och förfesta hos honom för att sedan dra ut i umeås nattliv och göra dem osäkra!

– Söndagen kommer nog vara en dag vi helst vill glömma, tidigare erfarenheter säger mig att den kommer innehålla svordomar, bakispizza och illamående. Eftersom vi bilar ner till Umeå så kommer vi vara skeppsbrutna där fram till någon av oss känner oss så pass nyktra att vi kan ratta oss hemåt mot kära Skellefteå igen!


Sandra Lundqvist, 20, Skellefteå

– På fredag är vi några som är bjudna på middag och fest hemma hos en vän som precis kommit hem från att ha varit och jobbat i Stockholm alldeles för länge. Kanske utgång?

– På lördag, om jag inte är allt för trött efter fredagens trevligheter, hade jag tänkt springa en vända på stan för det var väldigt länge sedan nu. Måste dock hålla hårt i börsen för om en vecka flyttar jag hemifrån och då behövs pengarna. På kvällen blir det bio med mamma och Nathalie. Vi ska se ”Hur många lingon finns det i världen?”.

– På söndag åker jag och mamma till mormor för en lugn dag i skogen. Håller tummarna för fint väder så man kan njuta en sista dag innan en ny vecka fylld med arbete börjar.


Matilda Olofsson, 18 år, Skellefteå

– Min helg kommer bestå till mesta del att resa, fredags kvällen kommer jag spendera på ett tåg till stockholm.

– På lördag så blir det lite tids väntan sen hoppas jag på flyget till krakow,polen. Vi är några tjejer som ska göra projektarbete där så det ska bli spännande. När vi väl anläder dit ska vi nog försöka hitta till hotellet.

– På söndag så ska vi besöka ett av de mest kända förintelselägren, kommer nog både bli intressant och kännslomässigt jobbigt. Så ungefär så ser min helg ut, inte direkt en vanlig helg!


Emma Sehlstedt, Skellefteå

– Min fredagskväll lär spenderas i soffan med godsaker efter en arbetsvecka. Hoppar in på Bikbok och hjälper folket bränna sin lön på lördag, så då ses vi där! Kan även bli lite hockey-tittande som för resten av stan 😉

– Förutom det så hoppas jag på mycket trevligt sällskap av vänner & kanske några glas vin.Söndagen får gärna leverera med sol och plusgrader sedan blir det middag med min kära familj. Gött! Det känns som att en rätt skön helg närmar sig med andra ord.


Christoffer Larsson, (kommer inte ihåg ålder), Moröbacke

– På fredagen blir det nog en het dejt med min dam, och då är ju Kriti ett säkert kort, annars kanske vi besöker Allstar eller Los Pepes.

– På lördag kommer jag att vara i Luleå eller Skellefteå och spela fotboll under dagen, sen hem och vila upp mig inför kvällen då jag ska återbesöka det kära Stadshotellet som har öppnat dörrarna för kvällen!

– Och under söndagen kommer jag att ligga i fosterställning på soffan under dagen, besöka ica möröhallen, och om jag orkar/hinner besöka Eddahallen för lite träning och avrunda det hela med lite badlekar i poolen!


Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons