Annons
SKELLEFTEÅ "Det blir kul att komma och spela i Skellefteå igen"">

Stekheta Movits på Mollys

href="http://www.megafonen.nu/noje/stekheta-movits-pa-mollys/"> SKELLEFTEÅ "Det blir kul att komma och spela i Skellefteå igen"

Annons

SKELLEFTEÅ ”Det blir kul att komma och spela i Skellefteå igen”

På fredag får vår stad finbesök då Movits!, en av Sveriges svängigaste och skönaste live-akter, kommer att underhålla på Mollys. För tre år sedan släppte bandet sitt debutalbum ”Äppelknyckarjazz” och titelspåret blev en storhit, såväl i Sverige som utomlands.

– Det blir kul att komma och spela i Skellefteå igen. Vårt nya album kommer i morgon och hela turnén som hör till det albumet har hitintills varit slutsåld. Jag hoppas att det blir det även i Skellefteå, säger Johan ”Jivin” Rensfeldt, sångare i Luleå(!)-bandet.

Förköpsbiljetter hittar ni i receptionen på Malmia Hotell.

Läs mer om vad Movits! har att säga på Musikbloggen »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons