Annons
SKELLEFTEÅ Från februari skruvas tempot upp i källaren.">

Mollys satsar på utelivet

href="http://www.megafonen.nu/noje/mollys-satsar-pa-utelivet/"> SKELLEFTEÅ Från februari skruvas tempot upp i källaren.

Annons

SKELLEFTEÅ Från februari skruvas tempot upp i källaren.

Många är vi som undrar vad som ska hända med Skellefteås uteliv då Station8 gör sin sista helg i januari detta år. Vi på Megafonen har träffat några krögare som verkligen inte kommer att ligga på latsidan.

– Vi vill se till att kunna leverera ett bra uteliv till alla Skelleftebor i fortsättningen, säger Tobias Norrfors, en av delägarna till Mollys, och fortsätter.

– Vi har försökt att inte sätta någon ålder på våra kvällar, förutom när det är Club 40. Vi vill att alla ska kunna umgås och ha kul tillsammans oavsett ålder, förklarar Tobias.

Konceptkvällar

Till nysatsningen, precis ett år efter deras start, tillkommer dock nu nya konceptkvällar som ska fylla ut alla utekvällar i månaden.

– Först och främst är det fredagar som det ska ordnas trevliga temakvällar på, meddelar Tobias och fortsätter.

– Det blir första gången nu som vi kommer att sätta ålder på våra kvällar så att folk vet vilken ålder som gäller på kvällen, säger Tobias.

Här följer en kort beskrivning om vilka koncept som kommer att köras på fredagarna:

Första fredagen i månaden kommer ett 18års-koncept att ordnas.

– Här kommer vi att satsa ganska hårt på att få ungdomarna att hjälpa till att forma 18-årsklubben till ett koncept som alla gillar, vi kommer att utlysa en tävling på Megafonen, på tisdag, om vilket namn klubben ska få. Vinnaren kommer att få ett VIP-kort på Mollys, som gäller hela 2011, berättar Tobias.

– Andra fredagen i månaden kommer vårt succékoncept Club 40 att husera, men vi byter namn på det till ”Golden Club”. Vi rivstartar detta koncept i februari med den kända ”rakt över disk-mannen” DJ Clabbe, avslöjar Tobias och fyller i.

– Glöm inte att vi kör Club 40 nu på fredag också, säger Tobias och ler.

– Tredje fredagen i varje månad kommer vi att ordna olika arrangemang tillsammans med Skelleftebor som brinner för sin grej. ”According to” heter konceptet, berättar Tobias och fortsätter.

– Här ska man kunna kontakta oss och berätta vilken idé man har, och tycker vi att konceptet ser bra ut, så får man ordna sin egen kväll här på Mollys, berättar Tobias.

CeGe nostalgi

– Varje löningshelg kommer ett koncept som heter ”Club CeGe” att äga rum. Tanken med detta koncept är att hitta tillbaka till stämningen för alla som hann uppleva CeGe på bästa sätt, säger Tobias och fortsätter.

– Vi vill åstadkomma en nostalgitripp för de som fick uppleva Skellefteås största högstadiedisco varje lördagkväll, som husrade  i nuvarande pansalen.  Det kommer att spelas rätt mycket 90-talsmusik och uppblandat med nyare musik också, och kanske en och annan tryckare under kvällen, så att man ska få möjlighet att kramas också, ler Tobias.

Nog om fredagar, vad ska då hända på lördagkvällarna?

– Vi kommer att köra 22 års åldersgräns på Lördagar och satsa mycket på musiken, berättar Tobias.

Era populära cabaréer kommer de tillbaka i vår?

– Ja de håller på att träna inför en helt ny show, som förmodligen kommer att ha premiär i slutet på februari eller början på mars, datumet är inte spikat i skrivande stund, meddelar Tobias.

Ni hade ju en fantastiskt lyckad juldagskväll med ”full house party” mellan Er på Mollys och Allstar, finns det några såna tankar att utveckla och köra fler såna i framtiden?

– Vi ska utvärdera och se om vi kanske ska köra nått fler sånt alternativ i framtiden, det är inte helt omöjligt, säger Tobias.

Som ni märker så är det mycket saker på gång hos Mollys och det gillar vi på Megfonen. Nu har ni Skelleftbor möjligheten att påverka utelivet i Skellefteå. Kommentera gärna vad just Du vill ska hända på Mollys nu under vintern/våren och framöver också. Det kanske finns ett VIP kort, på Mollys, att tjäna om ideén slår väl ut.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons