Annons
SKELLEFTEÅ Grabbarna minns tillbaka hur det var.">

Artister som vi minns

class="alignnone size-full wp-image-4562" title="station82" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/01/station821.jpg" alt="" width="468" height="180"/> SKELLEFTEÅ Grabbarna minns tillbaka hur det var.

Annons

SKELLEFTEÅ Grabbarna minns tillbaka hur det var.

Ingen kan ha missat att det är sista helgen som man har möjlighet att dansa och roa sig på nattklubben station8.

Vi fick grabbarna att minnas tillbaka på deras tidigare bokningar av artister, som de genomtiderna har hunnit vara med och boka upp till sina uteställen i Skellefteå. Uteställena vi pratar om är Nattklubben Underbar (nuvarande Mollys), Nattklubben E (fd Etage och nuvarande Bion) och givetvis uppe på station8.

Vad sägs om dessa artister; September, Pistvakt, The ark, La cream, Latin kings, This perfect day, Da buzz och många många fler.

Nu ikväll på Club 27, smäller grabbarna av en sista artist, som kommer att hållas hemlig tills han kommer upp på scenen, och då kommer alla att veta vem det, har joachim Manberg delägare i Station8 lovat.

Så då laddar vi för en kanonhelg, här får ni några smakprov på artister vi minns.

 
 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons