Annons
SKELLEFTEÅ Trots nya ägare genomförs studentbalen på Stadshotellet.">

Balen blir på Stadshotellet

class="alignnone size-full wp-image-4143" title="Balen blir på Stadshotellet" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/12/balen_statt.jpg" alt="" width="468" height="150"/> SKELLEFTEÅ Trots nya ägare genomförs studentbalen på Stadshotellet.

Annons

SKELLEFTEÅ Trots nya ägare genomförs studentbalen på Stadshotellet.

För två veckor sedan kunde Megafonen berätta att balen skulle anordnas på Station8 och Johanna i parken. Många har undrat vad som händer med balen nu då Station8 får nya ägare. Vi fick tag på Toxicbar som är en av arrangörerna för ”Den stora balen”.

– När vi fick höra att Station8 var sålt så tog vi kontakt med den nya ledningen för att säkerställa att balen skulle bli av, säger David från Toxicbar och fortsätter:

– Vi har fått ett positivt besked från den nya ledningen att vi ska få arrangera balen, så den kommer att köras som planerat, meddelar David.

Hur blir det med Toxicbars framtid i Skellefteå?

– Vi har kört nu i över tre år i Skellefteå och på Station8, vi kommer att köra ett planerat Toxicbar i januari med de nuvarande ägare, berättar David.

– Vi kommer att köra en grym sista fest med de nuvarande ägarna, sedan vad som kommer att hända med Toxicbar-konceptet framöver vet vi inte än, meddelar David.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons