Annons
SKELLEFTEÅ Krögarna kommer att samarbeta på juldagen.">

Juldagen = Mollys & Allstar

href="http://www.megafonen.nu/noje/juldagen-mollys-allstar/"> SKELLEFTEÅ Krögarna kommer att samarbeta på juldagen.

Annons

SKELLEFTEÅ Krögarna kommer att samarbeta på juldagen.

Megafonen kan nu berätta att ett samarbete kommer att äga rum på juldagen i år, mellan krögarna på Mollys och Allstar.

Det handlar om att liva upp ett gammalt beprövat koncept som kallas öppet hus. De tänker erbjuda underhållning och middag på båda ställena under kvällen.

På Mollys kommer det att erbjudas en 3-rätters meny, med varmrättsbuffé. De ställer även upp ett av Skellefteås hetaste coverband på scenen, Krutov&Co. Det blir givetvis pumpande hits från kvällens DJ, som man kan svänga sina lurviga till, mellan bandets spelningar.

Allstar bjuder upp till både en fabulous trerätters-meny med kända klassiska maträtter från deras meny. OCH de ser även till att röja undan på dansgolvet så att det äntligen blir lite nattklubb med partymusik.

Megafonen.nu fick tag på Tobias Norrfors, som är en av initiativtagarna till denna kväll.

Varför gör ni denna satsning?

– Vi vill kunna erbjuda ett bra och nytt alternativ till alla Skelleftebor och hemvändare, som vill träffa folk och ha roligt, säger Tobias och fortsätter. Det finns en naturlig koppling med trappan som förbinder båda våra ställen som gör att vi kan ta emot ca 1000 personer denna kväll.

– Att bjuda på något mer än bara dansgolv, ser vi som en självklarhet, säger Tobias och fortsätter. Vi vet att detta koncept kommer att passa gammal som ung.

Vill man få chansen att skaffa sig en plats i minglet, så ska ni bege er till Mollys och Allstar Tisdagen den 23:e November klockan 14.00, för då släpps biljetterna till festen.

Åldersgränsen är satt till 20 år.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons