Annons
SKELLEFTEÅ Populära Julbalunsen arrangeras i större lokal.">

Julbalunsen på Mollys

class="alignnone size-full wp-image-3865" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/11/publik-Custom.jpg" alt="" width="468" height="201"/> SKELLEFTEÅ Populära Julbalunsen arrangeras i större lokal.

Annons

SKELLEFTEÅ Populära Julbalunsen arrangeras i större lokal.

För 25:e året i rad arrangerar Musikfabriken Julbalunsen på Annandagen (26/12). Nytt för i år är att arrangemanget flyttar till en större lokal och arrangeras i samarbete med Mollys.

Liveband
Julbalunsen har blivit en tradition och de senaste åren har det varit ett stort tryck på biljettförsäljningen. I år växlar Musikfabriken upp och flyttar balunsen till ett större ställe som sväljer mer folk.
– Vi ser fram emot att samarbeta med Mollys, säger Musikfabrikens administratör David Forsman.
– Vilka liveakter som kommer att uppträda under kvällen jobbar vi med för fullt och återkommer med mer information inom kort.

”Fantastisk kväll”
– Vi på Mollys satsar alltid på att erbjuda bra liveunderhållning och att få tillfälle att arrangera något tillsammans med Skellefteås absolut viktigaste organisation för kultur och musik, Musikfabriken, tycker vi är oerhört roligt, säger Tobias Norrfors, delägare av Mollys.
– Med flytten till Mollys får nu ännu fler människor chansen att ta del av Musikfabrikens 25-årsjubileum av Julbalunsen och vi får chansen att visa upp vår styrka som livelokal för en större målgrupp. Det kommer att bli en fantastisk kväll, avslutar Tobias Norrfors.

Utsålt snabbt
Julbalunsen har tidigare huserat i Pinkerton och före detta Nocks lokaler. Kvällen till ära så fixar Musikfabriken några liveakter som kommer att uppträda. Detta är ett väldigt uppskattat arrangemang och det brukar max ta någon dag efter att biljetterna släppts till att det blir utsålt. Så ni som vill få tag på biljetter ska nog hänga på låset, då de släpps.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons