Lasagne är underskattat.
Det är många där ute som tycker att vardagsmatlagning är det tråkigaste som finns.
Vill man ändå äta ordentligt och hälsosamt så bör man ju kanske inte gå och handla transfetter, aspartam och andra substitut till frukost, lunch, mellanmål och middag.
På riktigt, gör Lasagne!
Det tar nästan lika lång tid att göra 4 gånger så mycket som en middag.
När maten är klar, svalna och lägg en folie runt formen och stoppa i frysen. Bara att ta fram, stoppa i ugnen för att värma upp sen är middagen klar! Helt värt.
Så gör jag.
Lasagne är ju inte det roligaste att göra, men hu så gott!
Den här gången gjorde jag en liten folieform med, som var utan salt, att ge till min 5-månaders bebis som äter fast föda numera =)
Jag vet inte om jag ska skriva ut recept på bloggen längre för det verkar inte vara så stor efterfrågan. Det tar en hel del tid att göra det däremot.
Dels för att jag skriver ju ner receptet medan jag lagar maten eftersom jag knappt nån gång lagar mat från recept, sen renskriver jag det på datorn för att blogga om det.
Så hur ska ni ha det?
/Suss