Annons
SKELLEFTEÅ Här berättar Coasters vad som är på gång i höst. ">

Coasters rockar på

class="alignnone size-full wp-image-1007" title="Coasters" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/04/vinnare_coasters.jpg" alt="" width="468" height="188"/> SKELLEFTEÅ Här berättar Coasters vad som är på gång i höst.

Annons

SKELLEFTEÅ Här berättar Coasters vad som är på gång i höst.

Vi på megafonen fick oss ett litet snack med en av delägarna, Peter melender, på coasters som gladeligen ville delge hur coasters första sommar har varit och hur höstens närmaste tid kommer att se ut.

Hur har sommaren varit?
– Vi är kanonnöjda. Juni kändes halvsegt, folk blev chockade av värmen och hängde på andra ställen än på stan kändes det som, påpekar melender och fortsätter.
– juli hade vi ett riktigt bra drag och folk åt och drack som det inte fanns en morgondag, inflikar melender och berättar vidare.
– augusti fortsatte i fin takt och avslutades med Matfesten som blev en riktig succé för oss.

Hur ser höstens närmaste program ut?
– Vi ska ha en period att andas ut och återhämta krafter nu, säger melender och fortsätter.
– Vi fortsätter göra ”vår” grej; rock´n´roll/blues/rockabilly/50´s/old-school-musik både med liveband och dj, men kommer även att ta upp en väldigt uppskattad grej vi körde under Berättarfestivalen i stan, nämligen ”Mortified”. Folk läser högt ur sina pinsamma tonårsdagböcker. Sjukt kul och framförallt vansinnigt pinsamt, förklarar melender.
– Vi har ett par större bluesband som står och väntar på besked, så folk kommer kanske slippa se husbandet Steamin´Jets med krögarna själva var och varannan helg, säger melender och små ler.
– Sen blir det menybyte igen och vår populära grillmeny med sideorders får vila ett tag.

Hur ser ni på Allstars satsning i Skellefteå?
Känner väl spontant att ökad konkurrens ger alla möjligheten att visa vad man är bäst på och bredden i krogbranschen gynnar nog oss alla, konstaterar melender och fortsätter.
–  William är en driftig karlslok så det kommer nog funka kanon. Lokalen och läget är sjukt bra, sportbarer funkar väl i stort sett överallt och med rutinerade rävar bakom spakarna blir det nog hur bra som helst, säger melender och fortsätter.

– Vi på Coasters önskar dem iallafall stort lycka till!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons