Annons
SKELLEFTEÅ Läs mer om vad calles drar igång med nu i höst. ">

Calles – bufféernas mästare

class="alignnone size-full wp-image-2122" title="Arre på Carl-viktor" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/06/calles_arre.jpg" alt="" width="468" height="196"/> SKELLEFTEÅ Läs mer om vad calles drar igång med nu i höst.

Annons

SKELLEFTEÅ Läs mer om vad calles drar igång med nu i höst.

Carl-Viktor är tredje krögaren ut med att berätta hur det har varit och vad som komma skall i höst. Vi på megafonen fick en kort frågestund med en av ägarna, Arre, på Carl-Viktor.

Hur har sommaren varit?
– Det har varit en jättebra sommar, bra flyt med gäster. Det härliga vädret och alla underbara gäster har gett oss den perfekta kombinationen, säger Arre och fortsätter. 
 – Sedan har vi även fått massor med positiv respons med att vi har förlängt våra öppettider till klockan 02.00 på helgerna.

Hur ser höstens närmaste program ut?
– Vi drar igång våra härliga buffèer, afterwork buffen på ons-tors och grillbuffen på fredagar, vi kommer även att göra ändringar i vår meny framöver, meddelar Arre och fortsätter.
– Sedan så har vi ju våra duktiga trubadurer på helgerna som ihop med gästerna skapar en härlig atmosfär.

Hur ser ni på Allstars satsning i Skellefteå? 
– Att Allstars kommer hit till Skellefteå är väldigt trevligt, vi behöver mer variation och utbud. Det som gynnar Skellefteå, gynnar även oss andra i längden, säger Arre. 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons