Annons
SKELLEFTEÅ Vi fortsätter vår jakt på svar från krögarna, ">

Station 8-gänget driver på

class="alignnone size-full wp-image-2131" title="Station 8" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/06/s8_5ar2.jpg" alt="" width="468" height="249"/> SKELLEFTEÅ Vi fortsätter vår jakt på svar från krögarna,

Annons

SKELLEFTEÅ Vi fortsätter vår jakt på svar från krögarna,

Vi fortsätter vår jakt på svar från krögarna, om vad som kommer att hända under hösten. Nu har turen kommit till Station8 gänget. Vi fick oss en snabb frågestund med en av delägarna, Jocke Manberg.

Hur har sommaren varit?
– Det har varit en kanonsommar både om man ser till vädret och till trycket på Station 8 & Johanna i parken. Det har helt enkelt varit högtryck i sommar, säger en fyndig Manberg.

Hur ser höstens närmaste program ut?
– I höst rivstartar vi med Club 27 den 3 september då Pernilla Wahlgren kommer på besök! Det kommer även att spelas rock & nostalgi denna kväll, samt vårt kanske mest uppskattade koncept: Karaokebaren som gör höstdebut nere i puben, meddelar Manberg.
– Den 1:a oktober återkommer festivalhjältarna Krutov till Club 27, säger Manberg och fortsätter.
På lördagarna erbjuder vi en helkväll på Station 8 & Johanna i parken med välsmakande a´la carte & senare in på småtimmarna, diskotek i två våningar.

Hur ser ni på Allstars satsning i Skellefteå?
– Det är alltid positivt med nyetableringar inom nöjesverksamheten! Ju fler alternativ det finns för folk att gå ut, ju fler människor går det ut, förklarar Manberg.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons