Annons
SKELLEFTEÅ Trästockfestivalen tappar två akter men har ersättare.">

Ersättare klara efter avhopp

class="alignnone size-full wp-image-2600" title="Trästock" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/07/magnusinvasion.jpg" alt="" width="468" height="198"/> SKELLEFTEÅ Trästockfestivalen tappar två akter men har ersättare.

Annons

SKELLEFTEÅ Trästockfestivalen tappar två akter men har bokat in ersättare.

Det är Masshysteri och Prop Dylan som ställer in.

– Vi är otroligt ledsna över att måsta meddela att Masshysteri har blivit tvungna att ställa in i sista sekund. Varför tänker vi inte säga utan hänvisar istället till bandet. Vi har däremot tummat på att de kommer till Skellefteå senare i höst. Ersätter gör istället Magnus Ekelund & Stålet. En till tråkig nyhet är att Prop Dylan har fått förhinder, ersätter gör Umeåbandet Invasionen, skriver David Forsman i ett pressmeddelande.

Invasionen
“Du kanske var och såg Lost Patrol på Umeå Open för en herrans massa år sedan, just när hitlåten It´s Alright hade sett dagens ljus och herr Lyxzén näst intill grät på scen.
Lost Patrol är eller rättare sagt var Invasionen. Från sing songwriterpop på engelska till energisk råpunk på svenska.”

Magnus Ekelund & Stålet
“Den Broder Daniel inspirerade Luleåsonen Elmo har lagt artistnamnet på sidan och går nu under sitt vanliga namn Magnus Ekelund. Det är pop på svenska som gäller och alla ni gamla Elmo fans kommer inte att bli besvikna.”

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons