Annons
BOVIKEN I helgen laddas det för en återkommande succé i Boviken.">

Mollys goes beachparty

class="alignnone size-full wp-image-2578" title="Mollys i Boviken" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/07/468_mollys_boviken.jpg" alt="" width="468" height="193"/> BOVIKEN I helgen laddas det för en återkommande succé i Boviken.

Annons


Foto: Magnus Lindkvist

BOVIKEN I helgen laddas det för en återkommande succé i Boviken, Nordic Light beach soccer.

Även i år så kommer det att finnas ett stort partytält som kommer att servera både mat och dryck. I år är det Mollysgänget som har fått äran att förgylla festen med ett hejdundrande party.

Vad kommer ni att erbjuda denna helg?

– Vi kommer att ta med oss Stadsfestenkänslan och spinna vidare på den, säger Tobias Norrfors en av arrangörerna och fortsätter:

– Vi kommer att ha med oss Skellefteås finest, The Buddies som gjorde grym succé på stadsfesten under onsdag och torsdag. De kommer att spela lunch och middagstid i tältet, fredag och lördag.

Mellan coverbandet kommer bröderna Norrfors att spela stekheta sommarhits för de danssugna människorna.

Vilken mat kommer ni att servera under helgen?

– Vi kommer att erbjuda två rätter Chipotlemarinerad vitbergsbiff med bearnaise-/BBQ-sås och potatissallad och Mollys Nachotallrik, berättar Tobias.

Hur länge kommer ni att hålla igång på kvällarna?

– Vi kommer att hålla på från kl. 11.00 på dagarna och stänga igen portarna klockan 01.00 på kvällarna, säger Tobias och fortsätter.

– Detta kommer definitivt att bli årets stora beachparty i boviken. Vi vill att alla ni stadsbor, bybor, husvagnsägare och stuggrannar, kommer och njuter av god mat, kall dryck och bra musik under helgen.

– Har man inte hunnit boka bord så går det bra att droppa in under dagen eller kvällen i mån av plats. Man kan även ringa på 0910-33244 och försäkra sig om en plats, säger Tobias.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons