Annons
SKELLEFTEÅ På lördag förvandlas Eddahallen i Skellefteå till en enda stor musikfest. Hela 6 timmar av livemusik utlovas från arrangören.">

60-tals musik i världsklass

class="alignnone size-full wp-image-1942" title="Overtures" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/06/tures09press2.jpg" alt="" width="468" height="214"/> SKELLEFTEÅ På lördag förvandlas Eddahallen i Skellefteå till en enda stor musikfest. Hela 6 timmar av livemusik utlovas från arrangören.

Annons


The Overtures. Foto: Pressbild

SKELLEFTEÅ På lördag förvandlas Eddahallen i Skellefteå till en enda stor musikfest.
Hela 6 timmar av livemusik utlovas från arrangören.

– The Overtures är ett av banden som ska leverera musik och skapa en magisk stämning, säger Rolf Rundström, arrangör.

Bandet är från London och spelade så sent som i förra veckan med Lionel Richie på Mallorca. De har även spelat med Sir Elton John i Las Vegas.
– Jag lärde känna bandet i London och har sedan snackat mycket om att göra ett arrangemang i Skellefteå. Bandet tyckte det skulle vara kul att få komma upp till norra Sverige och spela, säger Rolf och fortsätter berätta entusiastiskt.

– Även Jay Goeppner från Chicago kommer, han är en av världens mest erkända John Lennon–tolkare och en av de populäraste under Beatlesveckan i Liverpool! Han kommer att kompas av Skellefteåbandet The Bottles, som också haft nöjet av att spela på The Cavern i Liverpool.

Under kvällen kommer det finnas möjlighet till att köpa mat och dryck. Café Victoria kommer att hjälpa till med detta, de har fullständiga rättigheter vilket innebär att det finns öl, vin och cider till försäljning på plats.

Gillar du The Rolling Stones, The Kinks, The Who, The Byrds, The Hollies,
The Everly Brothers, Bob Dylan och The Beatles? Då vet du var du ska befinna dig på Lördag!

– Det finns möjlighet till att köpa entrébiljetter direkt vid insläppet på lördag, så fortfarande har man en chans att lösa biljetter och få uppleva en magisk kväll i 60-tals anda, säger Rolf.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons