Annons
SKELLEFTEÅ På tisdagskvällen blev AIK klara för semifinal – då köpte O’Learys in fler tv-skärmar för att klara av det kommande trycket.">

O’Learys laddar för semifinal

class="alignnone size-full wp-image-536" title="Mohamed Omayrat" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/04/me_mohamed_start.jpg" alt="" width="468" height="182"/> SKELLEFTEÅ På tisdagskvällen blev AIK klara för semifinal – då köpte O’Learys in fler tv-skärmar för att klara av det kommande trycket.

Annons

O’Learys ägare Mohamed Omayrat trivs när det går bra för Skellefteå AIK. Foto: Magnus Lindkvist

SKELLEFTEÅ På tisdagskvällen blev Skellefteå AIK klara för semifinal.
En stor vinst för stadens sportpubar.

När Skellefteå AIK blev klara för semifinal tog Mohamed Omayrat på O’Learys ett beslut. Fler tv-skärmar skulle sättas upp, och till kvällens match ska allt vara på plats.
– Vi hade problem med att det flimrade på några skärmar men det är fixat, och så har vi satt upp fler skärmar. Det fanns vissa platser där man inte såg så bra från tidigare, berättar Omayrat.

”Rädd om möblerna”
Att hockeylaget kvalificerade sig för semifinal är naturligtvis en ekonomisk framgång för pubarna. O’Learys omsättning blir mer än tre gånger så stor vid bortamatch jämfört med en vanlig torsdagskväll.
– Det är härlig stämning och kul med glada fans, men jag blir lite rädd om möblerna ibland. När det går dåligt slår folk omkring sig, men det hör till, säger Omayrat och ler.

Gynnar Skellefteå
Även puben Old Williams går bra i slutspelstider.
– Det här är viktigt för alla i stan, det gynnar Skellefteå, säger William Wu, ägare.
Kvällens match mot HV 71 startar 18.30.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons