Annons

That´s all right

Datum: 26 februari 2016 Plats: Nordanåteatern Börjar: 19.30

THATSALLRIGHT

Thats All Right! tar dig till en tid då artister som Beatles, Jerry Lee Lewis, Elvis, Chuck Berry, Beach Boys, Rolling Stones, Carl Perkins och många fler hade sin storhetstid, artister som än idag lever kvar i mångas hjärtan och som blivit ikoner för flera generationer av musikälskare.

På scenen möter vi bland andra Torgny ”Kingen” Karlsson, som tidigare var en av medlemmarna i legendariska The Boppers, och som sen haft en lysande solokarriär, senast med succéshowen När rocken kom till Sveg. Kingen har också gjort hyllade framträdanden i Så ska det låta och Doobidoo och haft huvudrollen i Stora och små män, vi har även sett honom i filmen Juloratoriet och sjukhusserien St Michaels.

Med på scenen är också Beatus som består av stommen i Robert Wells klassiska Rhapsody in Rockorkester. Killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat med många världsstjärnor genom åren. Beatus är till vardags ett hyllat Beatlesband och låter nästan skrämmande likt orginalet. I denna show breddar dom sig och visar publiken vilka fantastiska musiker och sångare de är.
Konserten är den 26 februari på Nordanåteatern.
Start 19.30
Biljetter köper ni på Turistbyrån eller ticnet.se

http://www.ticnet.se/event/thats-all-right-biljetter/405175

Arrangeras av Westpoint Event och For Events

 

Fler event

Annons