Annons

Mammas Nya Kille

Datum: 13 januari 2017 Plats: Nordanåteatern Börjar: 19.00 Slutar: 20.30

Mammas Nya Kille pressbildFoto: Pressbild

Radioprogrammet Mammas Nya Kille sändes för första gången hösten 2005 och utsågs 2008 av P3:s lyssnare till det roligaste humorprogrammet genom tiderna. Programmet har även belönats med Svenska Podradiopriset i kategorierna ”Bästa svenska kanal” och ”Bästa humorkanal” och nominerats till Stora Radiopriset två gånger.

Nu ger de sig för första gången ut på liveturné med föreställningen Kunskapslyftet. Urpremiären äger rum i hemstaden Umeå den 1 september och Stockholmspremiären den 8 september på Södra Teatern.

Den 13-14 januari nästa år når turnén Skellefteå och Nordanåteatern med tre föreställningar.

– Vi har världens finaste lyssnare och det känns kul att få ge ett kunskapslyft tillbaka, vi hoppas på att ta bildandet till en ny nivå, säger Olof Wretling i ett pressmeddelande.

I föreställningen är Bengt Strömbro klassföreståndare och Kicki Tapper är rastvakt i höstens stora kunskapslyft. På veckoschemat står bland annat Stirra sig blind för nybörjare med Mangan, Jättefortbildning med Thunder och Omskrivningshistoria med Job Andersson. Efter tio år som röster i radio kommer vi att få närkontakt med Katla, Jenny -en förvirrad tjej, Lacken Tråden och alla de andra i Mammas Nya Kille-gänget.

Karaktärerna spelas av Sven Björklund, Mattias Fransson, Sofia Wretling, Bengt Strömbro och Olof Wretling att finnas med.

 

Biljettinformation
Det är numrerade platser på Nordanåteatern.
Biljetter säljs på Skellefteå Turistbyrå, adress Trädgårdsgatan 7 i centrala Skellefteå.
Förboka biljetter på turistbyrån tel 0910-452515 eller via email biljett@visitskelleftea.se

Arrangör: Rinkside Production i samarbete med Södra Teatern

Fler event

Annons