Annons

Kongh, Moloken och Blodet

Datum: 10 oktober 2014 Plats: Mullberget Börjar: 21.00

konghKongh. Foto: Sandra Lundqvist

Landssorg – en spelning med Kongh, Moliken och Blodet.

Banden som spelar är:

Kongh
– Doomtrion från Småland som nästan nått kultstatus med endast tre album i bagaget, varav aktuella med senaste albumet “Sole Creation”. De sågs sist i Västerbotten som förband åt självaste Meshuggah, då de var huvudsupport på deras skandinavienturné våren 2013. Bandet har även nött de europeiska vägarna tillsammans med amerikanska YOB samt gjort flera egna headlineturnér.

Moloken
– Umeås egna metalhybrid som korsar doom- , death- och black metal med progressiv rock. Kritikerna har gett liknelser som “Opeth with balls” och “Cult of luna on Speed”. Moloken är aktuella med turné i Sverige och Norge under oktober i samband med vinylsläppet av deras andra album “Rural”. De är även aktuella med nytt album som släpps av amerikanska skivbolaget A389 i början av 2015.

Blodet
– Septetten Blodet kommer från Skellefteå och bjuder på Instrumentell musik som för tankarna till Logh, Pink Floyd och Mogwai. Det är suggestivt, lätt psykadeliskt och tungt. Med bandets succéspelning på Trästock i bagaget kommer dom nu tillbaka för sin andra spelning i en minst sagt passande kontext. Låt Fender-reverbet aldrig klinga ut.

Ingen åldersgräns, alla är välkomna.
Dörrarna öppnas 21.00
Entréen är 60:-

Fler event

Annons