Annons

Dolly Style – Circus Tour

Datum: 9 juni 2019 Plats: Sjungande Dalens IP

Söndag den 21a april har Dolly Style turnépremiär på sin längsta turné någonsin. Men den här gången i en alldeles speciell inramning – ett cirkustält!
Lördagen 15/2 medverkar Dolly Style för tredje gången i Melodifestivalen med deras glädjepiller till bidrag “Habibi”. Samtidigt passar Dolly Style på att överraska fansen med att meddela att de åker ut på sin längsta turné någonsin; Dolly Style Circus Tour. En turné där Dolly Style tar sin kommande nya färgsprakande show till en unik miljö; Brazil Jacks fantastiska cirkustält.
“​Det känns som att detta kommer att bli vår absolut roligaste turné hittills. Fatta vad kul att få uppträda inför alla våra fans i ett fint cirkustält. En maxad Dolly Style show fylld av sång och dans direkt från manegen. ​Undra vad man kan hitta på då? Det får ni se…​vi längtar så efter att få träffa er alla där.” ​berättar ​Molly, Holly & Polly.
“​Det har alltid funnits något magiskt med cirkustält, och den magin blir nog inte mindre med Dolly Style i tältet. Det blir ett helt nytt grepp och en underbar arena för Dolly Style och alla deras fans att komma till,” a​ vslutar ​Trolle Rhodin​, cirkusdirektör på ​Brazil Jack​.

Konserterna sker inne på Brazil Jacks cirkustält och är ett separat evenemang.

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452515 och biljett@visitskelleftea.se

OBS: Ingen åldersgräns.

Direkt efter showen väntar signering med Dolly Style!

Fler event

Annons