Annons

Countryfestival

Datum: 12 juli 2019 Plats: Skråmträsk

Nu är det dags för den årliga countryfestivalen på byns bästa Saloon.

I år bjuder vi också på några spännande nyheter. Nytt för i år är bland annat att du kan förköpa matbiljett samt bussbiljett tillsammans med din entrébiljett hos Tickster eller på Skellefteå Turistcenter.

Vi bjuder även på ett nytt grepp i form av utomhusscen för kvällens old-schoolinslag. Utöver detta har vi en skön mix av tidigare bekantskaper och nya band. Det här ska bli så roligt och vi hoppas alla besökare ska vara nöjda.

Program Fredag kväll 12/7

17.30 Bussen avgår från Skellefteå

18.00 Området öppnar

19.00 Ulf Edberg – Country Artist and the Highway Boys på scenen inne i Saloon. De lovar att öppna upp fredagen med klassiskt countrygung och sväng.

20.00 Le Chat Mort på utescenen. Precis som ifjol kommer de svängande (levande) katterna att få oss att stå och le så där fånigt när de drar igång.

20.30 Tjalle & Anders Med flera på scenen inne i Saloon. Nya för i år lovar detta Skellefteåband att få oss att dansa och sjunga med.

21.30 Le Chat Mort på utescenen

22.00 Tennessee Road med band på scenen inne i Saloon. I år kommer Tennessee Road med fullt band. De stänger årets festival med att blanda fina stämmor och fullt ös.

24.00 Området stänger och bussen avgår mot stan.

Fler event

Annons