Annons

Abbey Road by The Bottles

Datum: 3 november 2017 Plats: Nordanåteatern Börjar: 19.00

Abbey Road by The Bottles supported by Saga Eserstam & Hans Ericsson.
Gäster: Per Strömbro och Fransesca Quartey
Storyteller: Anders Hettinger

Nordanåteatern, 3 november
Folkets Hus biografen i Skelleftehamn, 4 november

The Bottles är musikerna bakom A tribute to The Last Waltz och hyllningen av David Bowie som nu ger sig på The Beatles mästerverk Abbey Road. Bandet kommer att spela hela Abbey Road skivan i den låtordning som mastertapen var. Låtar som Come Together , Something ,Oh darling är några av skivans kända låtar.

The Bottles har bland annat spelat på The Cavern Club i Liverpool där The Beatles spelade 292 gånger.I år på Stadsfesten så spelade bandet ett antal av de låtar som förstås också kommer att spelas under de två konsertkvällarna.

Bandet – Olav Markstedt, Johan Nordlander, Magnus Bergner, Erik Holmström, Thomas ”Linge” Lindgren och Elin Lindström

Saga Eserstam & Hans Ericsson – De kommer att tolka sina favoritsånger från Beatles låtskatt med finstämd sång och känsligt gitarrspel. Saga känd från både sång och teaterscenen. Hans, gitarristen med förflutet i bandet Darcy där även Saga medverkade
Gästerna

Per Strömbro – en skönsjungande numera Skelleftehamnare. Det egna bandet Mondegreen och en hel del soloframträdanden i olika konstellationer har gjort honom till en stark lokal musikprofil.

Fransesca Quartey, mest känd som chef för Västerbottens Teatern men även som sångerska i föreställningen Lady Day som handlar om Billie Holidays brokiga liv.

Anders Hettinger, Storyteller- Anders kommer att berätta små anekdoter om låtarna och från händelser under inspelningen av Abbey Roadskivan som blev deras sista gemensamma inspelning.

Fler event

Annons