Annons
Den senaste AW:n i Sara kulturhus ska ha lockat cirka 400 personer. "Både nya som gamla Skelleftebor", berättar Stina Renström. Foto: Visit Skellefteå

Anordnar stor AW i Sara kulturhus igen: ”Jättetrevligt sätt att umgås”

NÖJE Efter ett lyckat första genomförande med hundratals besökare anordnas en stor afterwork i kulturhuset igen. Den hålls på onsdag nästa vecka och det blir fri entré.

Annons

”Kom precis som du är, ensam eller med vänner, och träffa nya människor”, hälsar arrangörerna. Till en härlig afterwork med socialt umgänge, livemusik och barhäng i Sara kulturhus södra foajé.

När den första AW:n hölls i slutet på maj ska cirka 400 personer ha slutit upp. ”Come as a guest – leave as a friend” är budskapet när eventet nu kommer tillbaka.

– Vi hoppas på en minst lika fantastisk kväll den här gången. Vid den senaste AW:n var det många som hoppades att de skulle få komma på en ny, säger Sofia Sturesson på Welcome House Skellefteå, i ett pressmeddelande.

Annons

Arrangemanget är ett samarbete mellan Visit Skellefteå, Welcome House Skellefteå och Sara kulturhus med Expats & Friends som samarbetspartner.

– Precis som den förra AW:n så är målet att skapa en avslappnad plats där både nya som gamla Skelleftebor kan mötas och hitta nya bekantskaper. Vem som helst kan komma dit för att träffa någon ny vän, knyta kontakter och bara ha trevligt en stund, säger Stina Renström på Visit Skellefteå och fortsätter.

– Det här är också en möjlighet att starta kvällen på ett roligt sätt – för att sedan ge sig ut i Skellefteå för att fortsätta att ha trevligt. Kanske med en ny vän vid sin sida.

Annons

AW:n kommer att pågå mellan klockan 17.00 och 20.00 på onsdag den 30 oktober och det blir fri entré.

– Det här är ett jättetrevligt sätt att umgås och det var många som kunde uppgradera sin vänkrets senast, fortsätter Sofia Sturesson på Welcome House.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons