Annons
Foto: Arkivbild

Polisens arbete i trafiken: Har gett böter till tio personer på tisdagen

NYHETER Polisen har genomfört flera kontroller i Skellefteå med omnejd. Hittills på tisdagen har tio förare bötfällts.

Annons

Strax efter klockan åtta på morgonen kontrollerades hastigheten på väg 824 i Tjärn, där två personer åkte dit, och polisen noterade två nya hastighetsöverträdelser på E 4 utanför Lövsele vid halv nio-tiden.

En dryg timme senare utfärdades ytterligare två böter på väg 741 i Vebomark, där en förare körde för fort och en annan med en släpvagn belagd med körförbud.

Annons

Vid tio-snåret stod polisen sedan på Sunnanå och höll koll. Tre nya fortkörare bötfälldes där, på väg 814, och slutligen en ensam bilist på Höjdgatan på Morö Backe strax före klockan elva. Hen ska ha kört arton kilometer i timmen för fort.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons