Annons
Foto: Arkivbild

I helgen – bråk i nattlivet, stopp av minderårig bilförare och rattfylleri

NYHETER Polisen har satt stopp för en minderårig bilist i helgen. Det har bland annat även utburit bråk på en nattklubb.

Annons

Vid klockan 01.40, natten mot lördag, beslutade polisen att stoppa en bil på Anderstorp. Föraren kontrollerades och det uppstod misstanke om rattfylleri, så hen togs med för att genomgå en provtagning.

– En anmälan upprättas, fortsätter polisen på sin sajt.

Natten därpå stoppades en annan bil, denna gång på Morö Backe vid klockan 00.40. Det visade sig att föraren är minderårig och saknar behörighet att köra bil, så polisen skrev en anmälan om olovlig körning och tog ett snack med vårdnadshavarna.

Annons

En knapp timme senare kallades polisen ut i centrum. Två män ska ha hamnat bråk på en nattklubb då, båda var kvar på platsen när polisen kom dit och anklagade varandra för brott. Polisen tog upp en anmälan och en motanmälan om misshandel.

– Det finns inga uppgifter om att någon behövt vård, noterar polisen.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons