Annons
"Var nyfiken, ställ frågor och se vart det leder", säger Erika Dahlgren. Foto: Pressbild

Nytt event kommer till Skellefteå i mars: ”Ett sätt att möta kärleken”

NÖJE Den 22 mars arrangeras något särskilt för Skellefteås förhoppningsfulla singlar. Erika Dahlgren håller ett speeddejting-event i stan.

Annons

Hon har en bakgrund som par- och relationsterapeut och driver dejtingföretaget PicMe i dag. Erika Dahlgren har anordnat flera speeddejting-events i Umeå förut och tar snart sitt koncept till The Wood Hotel i Skellefteå.

Det vänder sig till singlar 27+ och hon hoppas komma upp i ett 80-tal deltagare.

– Redan nu har det börjat ramla in en hel del anmälningar från Skelleftebor som ser det här som ett nytt sätt att möta kärleken, säger Erika i ett pressmeddelande.

Annons

Flera har hittat varandra genom hennes events, berättar hon, och Erika har själv träffat sin man via en dejtingsajt. Inför singeleventet i Skellefteå kommer hon att göra en viss mån av matchning.

– Alla som anmäler sig på vår sajt får fylla i ett formulär med frågor kring vad personen är ute efter och vill. Utifrån svaren, om jag kan se någon tydlig match med någon annan på eventet, så brukar jag ibland försöka placera dem vid samma bord.

Annons

Uppmaningen: Våga

Varje dejt kommer att pågå i fyra minuter innan man går vidare till nästa. Det kan kännas som en kort tid, eller lång, och Erika påpekar att det gäller att göra ett så gott intryck som möjligt på de minuterna.

– Våga. Vad är det värsta som kan hända? Var nyfiken, ställ frågor och se vart det leder. Får man tunghäfta så kommer det finnas hjälpfrågor att ta till, men kom ihåg att alla är där med samma inställning: de är lika nyfiken på dig som du är på dem.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons